Portfolio

U hebt immiddels al begrepen dat SL Graphic Design een aantal oplossingen heeft voor uw vraag. Natuurlijk wil u graag wel eerst een goed beeld hebben van wat deze oplossingen inhouden. 

Om u daarbij te helpen werd dit portfolio onderverdeeld. Want grafisch ontwerp is een groot begrip, en bij SL Graphic Design is er geen intentie om een alleskunner te zijn. In plaats daarvan wordt de focus gelegd op datgene waarin ik echt goed ben.

Per onderverdeling kan u een aantal projecten bekijken. 

Vind u echter geen antwoord op uw vraag?

Contacteer me dan gerust, en samen bekijken we of er een oplossing kan gevonden worden. 

Ga zeker kijken op het Béhance profiel van SL Graphic Design waar verschillende projecten meer in detail belicht worden:

Grafisch ontwerp: branding

 

Grafisch design of ontwerp is een verzamelnaam voor alles wat met het grafisch 'vormgeven' van een idee te maken heeft.

Dat is natuurlijk een vrij breed concept, én uiteraard vertaalt SL Graphic Design graag uw idee naar een sterk grafisch beeld.

 

Maar wat is de échte specialisatie van SL Graphic Design ?

Logo design en daaraan gekoppeld: branding, ook wel de huisstijl. Maar branding gaat net iets verder. Ontdek het hieronder enkele projecten uit het portfolio. Check ook zeker de blog voor meer info.

Illustratie

 

Een illustratie kan een leuke manier zijn om jouw bedrijf op een andere én originele manier in de kijker te zetten.

Illustratie draait helemaal om storytelling. Hét begrip als het gaat om hedendaagse marketing. Vertel jouw verhaal, jouw "why/waarom" van je bedrijf aan de hand van illustraties. 

Ontdek hieronder met welke soort illustraties die storytelling gebeurt.

 

Layout & drukwerk

Drukwerk dat ordelijk en mooi is vormgegeven is meer aantrekkelijker om gelezen te worden. Zo kan er van een platte tekst een aangenaam magazine gemaakt worden. Of kan die ellenlange lijst producten in een ordelijke catalogus gegoten worden. Dit alles zorgt ervoor dat jouw bedrijfsdrukwerk professioneel overkomt naar jouw klanten toe.

En wat met de papierkeuze ? Naast de standaardpapiersoorten (meer info in de blog) heb je ook nog eens een brede waaier aan speciale papiersoorten: gaande van papieren met een structuur, een kleur, of zelf plantenvezels erin verwerkt. 

De keuze van het papier kan volledig worden aangepast aaan jouw huisstijl en imago. Check zeker de blog om meer te weten te komen over papiersoorten en papierkeuze.

SL Graphic Design

Sven Linotte

sven@slgraphicdesign.be

+32 (0)473 38 40 63

Klein Holland 82 - 1840 Londerzeel

BTW BE 0671 906 429

© 2019 SL Graphic Design.