Illustratie

Een illustratie kan een leuke manier zijn om jouw bedrijf op een andere én originele manier in de kijker te zetten.

Illustratie draait helemaal om storytelling. Hét begrip als het gaat om hedendaagse marketing. Vertel jouw verhaal, jouw "why/waarom" van je bedrijf aan de hand van illustraties. 

Ontdek hieronder met welke soort illustraties die storytelling gebeurt.

Casestudy: Iconen set 

Iconen zijn kleine illustraties die bepaald gegeven of definitie weergeven in één duidelijk beeld. Iconen zijn overal om ons heen: symbolen, pictogrammen, verkeersborden, ... Voor jouw bedrijf is dit zeker ook mogelijk. Bekijk zeker het blogartikel hierover.

Freelance opdracht voor Kartouch Creative studio - www.kartouch.be

Casestudy: Illustraties DUCO 

Animatievideo's ... Steeds meer en meer wordt dit medium ingezet voor digitale marketing van bedrijven. Deze illustraties hieronder zijn slechts een fractie van het gehele werk. In totaal zijn er een tiental animatievideo's gemaakt. SL graphic Design verzorgde de uitwerking van statische illustraties (scenes) die vervolgens werden omgezet in bewegende animaties door Kartouch. 

Het doel van deze animaties: Ducoman legt aan het publiek uit wat warmteventilatiepompen zijn, hoe deze werken en waarom je deze zou gebruiken. Je kan deze video's bekijken op YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCcyGT8JXoMOnfgAhxg9J0-w/videos

Casestudy: Storytelling

Storytelling is hét begrip geworden in de wereld van de marketing. 

Maar hoe doe je dit nu eigenlijk als bedrijf ? Met illustraties ! 

In een blogartikel heb ik het daar meer uitgebreid over.

Om toch al een voorsmaakje van de mogelijkheden te geven staat er hieronder een case uitgewerkt: Gotham City! De befaamde (fictieve) stad van Batman (DC Comics). Waarom dit onderwerp als voorbeeld voor storytelling?
Voor Sl Graphic Design gaat dit als volgt:

 

"Always be yourself. Unless you can be Batman, then be Batman".

Als ontwerper blijf ik trouw aan mijn visie en stijl. Maar als ik het beter kan doen dan ga ik er ook voor. Deze illustratie is daarvan een perfect voorbeeld. Uren tijd en toewijding, oog voor detail en perfectie en af en toe eens out of the box denken. Dat is het verhaal dat SL Graphic Design aan jou als klant wil vertellen. 

SL Graphic Design

Sven Linotte

sven@slgraphicdesign.be

+32 (0)473 38 40 63

Klein Holland 82 - 1840 Londerzeel

BTW BE 0671 906 429

© 2019 SL Graphic Design.