Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is een zeer breed concept. Daarom staan hieronder enkele casestudy's die illustreren waarvoor je bij SL Graphic Design terecht kan: logo's en brandings uitwerken.

 

Wat zijn brandings nu eigenlijk? Branding komt van het Engelse "Brand" wat letterlijk merk betekent. Branding is dus het uitwerken van een merk. Jouw bedrijf is immers jouw eigen merk. Alles start met het logo. Natuurlijk wil je graag dat je briefpapier en andere huisstijlelementen past bij jouw logo. 

Natuurlijk is hetgeen dat hieronder getoond wordt niet "the limit". 

Contacteer Sl Graphic Design gerust om te informeren naar de mogelijkheden. 

Casestudy: Logo's

Als het gaat om de visuele uitstraling van je bedrijf dan is het logo het eerste herkenningspunt voor jouw klanten. Er wordt dan ook zeer veel aandacht besteed aan logodesign bij SL Graphic Design.

Hieronder enkele logo's voor klanten, met uitzondering van de 30 logo challenge. Dit was een portfolio project.

Casestudy: Branding

Om te illustreren wat branding zoal kan inhouden staan hieronder enkele voorbeelden van huisstijlelementen.

 

Een goede branding geeft eenheid weer, zo is jouw bedrijf visueel overal herkenbaar: briefpapier, enveloppes, borden, kledij, folders, ... Dit zijn nu vrij klassieke elementen, maar daar kan een twist aan gegeven worden door de vormgeving en papierkeuze. Ook hoeft een huisstijl niet beperkt te worden tot deze "klassieke" elementen. 

Contacteer me gerust voor de mogelijkheden. 

SL Graphic Design

Sven Linotte

sven@slgraphicdesign.be

+32 (0)473 38 40 63

Klein Holland 82 - 1840 Londerzeel

BTW BE 0671 906 429

© 2019 SL Graphic Design.