Layout & drukwerk

Drukwerk dat ordelijk en mooi is vormgegeven is meer aantrekkelijker om gelezen te worden. Zo kan er van een platte tekst een aangenaam magazine gemaakt worden. Of kan die ellenlange lijst producten in een ordelijke catalogus gegoten worden. Dit alles zorgt ervoor dat jouw bedrijfsdrukwerk professioneel overkomt naar jouw klanten toe.

Hieronder staan een aantal projecten die dit alles wat meer verduidelijken.

Drukwerk & layout: Caleidoscoop 

Als het aankomt op vormgeving van drukwerken, soorten drukwerk, afwerkingen van drukwerk en keuze van papier zijn de mogelijkheden caleidoscopisch! 

Caleidoscoop betekent letterlijk: "kijken naar mooie vormen"

Figuurlijk: een brede waaier aan aspecten en ideeën. 

Dat is het doel van deze map. Aan jou als klant de brede waaier aan mogelijkheden tonen, dit zowel op vlak van design, papier, afwerking en drukwerk in het algemeen. 

Heb jij interesse in de caleidoscopische mogelijkheden die SL Graphic Design jou te bieden heeft? Neem gerust contact op en ik maak met plezier tijd vrij om deze te komen voorstellen.

Drukwerk en layout: Inisol 

Inisol of de Initiatiefgroep Solvay is een organistatie verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel. Inisol helpt de masterstudenten Handelsingenieur om in contact te komen met een netwerk van bedrijven voor het opdoen van praktijkervaring en het organiseren van job en stagebeurzen . Elk jaar word er ook door Inisol een handelsmissie georganiseerd. In 2019 ging de handelsmissie door in Colombia. SL Graphic Design verzorgde het ontwerp van de brochure en folders. 

Ontdek mer over Inisol: http://www.inisol.com/

Drukwerk & layout: Hole in one

Freelance opdracht voor Kartouch Creative studio - www.kartouch.be

Een verzorgde en stijlvolle layout is essentieel als het gaat om drukwerk voor een luxe vakantieverblijf. Deze opdracht werd freelance uitgevoerd voor studio Kartouch.

 

Natuurlijk hoef je geen luxe vakantiverblijf te hebben om jouw drukwerken te laten pronken. Wil je jouw bedrijf laten opvallen door middel van mooi drukwerk ? Neem dan zeker contact op. SL Graphic Design helpt je graag.  

SL Graphic Design

Sven Linotte

sven@slgraphicdesign.be

+32 (0)473 38 40 63

Klein Holland 82 - 1840 Londerzeel

BTW BE 0671 906 429

© 2019 SL Graphic Design.